Lider u trgovini i distribuciji gasova u Srbiji i BiH

Pon-Sub: 07:00 - 17:00

Radno Vrijeme

+387 55 255 215

Velika Obarska 200, BIJELJINA

Kontrola Sistema

Postoje nekoliko načina za kontrolisanje sistema na neželjeno ispuštanje gasova. Ova kontrola može da bude mehanička putem Sapunice ili Kontrolnog spreja ili digitalna koja vrži analizu gasova u zraku i upozorava vas na opasno prisustvo gasa koji curi.

Sapunica ili Specijalni sprej ?

Koriste se za kontroliranje nepropusnosti spojeva nakon spajanja plinske boce na trošilo.
Dovoljno je da u vodu naspete obične tečnosti za suđe i time popršćete spojeve na sistemu, ukoliko se pojavljuju mjehurići na spojevima instalacija nije u upotrebi. Odmah pozovite Vašeg ovlaštenog distributera plinslih boca.

UPOZORENJE!
Nikad kontrolirati neprepusnost spojeva otvorenim plamenom: šibicom, upaljačem.

ALARM-PLINSKI DETEKTOR

Plinski alarm je dizajniran za kontrolu kućanskih prostore u smislu pojave prirodnog plina (LNG metan)ili smješe propan-butan (TNG). To se koristi u kućanstvu soba, koje su opremljene sa plinskim šporetima, kupatilo sa plinskim bojlerima itd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You must be logged in Log in »
Najnoviji komentari
    About
    We offer 24/7 Emergency Service to all of our customers. You can always count on AirPro Experts to get to you fast and get the job done right the first time. We use state-of-the-art diagnostic equipment to find the source of your heating and air conditioning problems and fix them fast.