Lider u trgovini i distribuciji gasova u Srbiji i BiH

Pon-Sub: 07:00 - 17:00

Radno Vrijeme

+387 55 255 215

Velika Obarska 200, BIJELJINA

O nama

Naša priča

Kompanija MIlojević GILJE GAS

Osnovana 1996 godine sa sjedištem u Bijeljini i jedna je od vodećih proizvođača i distributera tehničkih gasova, propan butana, auto gasa i opreme za gasno sječenje i rezanje u Bosni i Hercegovini.

Kompanija posjeduje postrojenje za proizvodnju acetilena, te punionice tehničkih gasova (kiseonika, argona, ugljen dioksida, azota, krisala i propan butana).
Pored pogona za proizvodnju tehničkih gasova posjedujemo i radionicu za održavanje i ispitivanje ambalaže u Bijeljini.

Pored naših vlastitih proizvoda, sarađujemo sa najvećim renomiranim svjetskim kućama i samim tim svi naši proizvodi odgovaraju zahtjevima o porijeklu i kvalitetu proizvoda.
Pored toga, posjedujemo veliki broj auto cisterni i kamiona, garantujući tako svojim kupcima tehničku i logističku podršku 24 sata dnevno, 365 dana godišnje.

U sastavu Kompanije Milojević posluje pet poslovnih jedinica i to: Sarajevo, Zvornik, Petrovo i dvije poslovne jedinice u Tuzli. U sklopu poslovnih jedinica nalaze se auto gasne stanice kao i magacini tehničkih gasova.

Tokom svog poslovanja u Bosni, Kompanija Milojević je izrasla u modernu evropsku kompaniju sa širenjem svojih postojećih aktivnosti, otvara nova tržišta, modernizuje svoje proizvode, distributivne kapacitete i investira u nove projekte.

Shodno tome, svi procesi u Kompaniji Milojević se odvijaju po međunarodnom ISO 9001:2008 standardu.

Tradicija, stručnost i proizvodni kapaciteti prestavljaju preporuku za sigurno i kvalitetno snadbjevanje kupaca.

Kompanija Milojević Gilje-Gas nudi svojim kupcima kako u tečnom tako i u gasovitom stanju sledeće gasove:

* kiseonik
* argon
* azot
* acetilen
* ugljen dioksid
* vodonik
* helijum
* sintetski zrak
* azot suboksid
* amonijak
* sumpor diosid
* propan butan
* industriske gasne mješavine (krisal, formir itd.)
* prehrambene mješavine (banana gas itd.)
* specijalne i medicinske gasne mješavine

Pomenuti gasovi isporučuju se u čeličnim bocama, baterijama ili cisternama, specijalno opremljenim vozilima koja su namjenjena za prevoz zapaljivih i eksplozivnih materija.

Ono što karakteriše Kompaniju Milojević, o čemu se najviše vodi računa jeste kvalitet gasa koji se prodaje. Takvim pristupom pridobili smo veliki broj stalnih kupaca.

Naša duga i uspješna tradicija kao i kvalitet proizvoda, najbolji su razlog da nas pozovete.

Dobro došli u “Kompaniju Milojević Gilje-Gas”

Uvijek dostupni za svoje kupce

U globalnoj potražnji za gasovima trudimo se da uvijek budemo tu za svoje kupce. U doba pandemije uz velike napore smo uspjevali da obezbjedimo dovoljno medicinskih gasova i samim tim pomognemo u borbi protiv COVID19 i sačuvamo mnoge živote.

+387 55 255 215

Radno vrijeme

Pon- Pet: 8:00am-16:00pm

Subota: 08:00am-14:00pm

Nedelja: NE RADIMO

25 Godina Tradicije

Kompanija Milojević Gilje-Gas d.o.o. je jedna od lidera u ovom djelu Bosne i Hercegovine u djelatnosti prodaje i distribucije tehničkih gasova i tečnog naftnog gasa (TNG).  Naziv lidera i moderne kompanije u poslovanju tečnim naftnim gasom dobili smo zbog 25 godišnje tradicije u prodaji i distribuciji tečnog naftnog gasa i zbog konstantnog ulaganja u standarde kvalitete, zaštite i sigurnosti.

Primajte Specijalne ponude

Registracijom vašeg email-a redovno ćemo vam slati promocije i obavještenja.